Saturday, December 26, 2009

Buat baik perpada2...

"Jika kamu berbuat baik (bererti) kamu telah berbuat baik untuk diri kamu sendiri.Dan jika kamu berbuat buruk, maka (kejahatan)itu untuk diri kamu sendiri"- surah al-Isra':ayat 7

I am really hopes that I can do all the good deeds without having any intention to get it back.

I see your picture to night and I am realizing that you are getting older and older. I do not know why , my heart aching to see you in this situation. Even though you do not know, I am loving you more than you thought. I am waiting and still waiting ~~~~~





Thursday, December 24, 2009

Ambillah waktu...

"When I saw those ever-smiling children in such a demanding environment, I decided to join in to share my love to them. However, I now feel sorry to feel that I ended up receiving even more love."

-thanks a lot my dear buah hati for the flying kiss today..love in it <3>


Thursday, December 17, 2009

My best friend wedding~


Guest who? my roomate masa kat utp...berseri-seri kan ..Semoga berbahagia dunia dan akhirat ^^

Friday, December 11, 2009

Dats why I fallin for her...

Balik rumah je tgk ada bungkusan pos besar atas meja.Buka dalamnya ada buku - tebal lak tu..I wonder who? (Tak baca pun dari siapa, terus buka) I thought my rum8 dulu sebab hari tu baru je keluar dengan dia pergi bookshop.Dalam buku ada pula selit kad jemputan kahwin so I really thought my beloved rum8. Then ternampak sign with love S...bila nampak je signature tu saya terus teruja untuk membuka kad. My beloved sv will married soon. Sangat terujanya.Tapi pelikkan dia yang nak kahwin , saya plak yang dapat hadiah. Dats why I fallin for her.:) Ramai nya orang kesayangan saya hendak membina masjid suci this month. I'm so happy for them.Semoga berbahagia dan dilindungiNya hingga akhir hayat...



Sv yang super duper cun + chumel..........