Thursday, April 9, 2009

I'm too greedy

Aku selalu tertanya2 , how they survive their life without their sight? Semalam aku berpeluang memerhatikan sendiri macammana sebenarnya diorang ini melalui kehidupan seharian.Tak semudah yang aku jangkakan tapi tak sesukar yang aku bayangkan. They can survive even better than people who's normal like us...A normal person is always demanding something-jarang bersyukur dengan apa yang diorang ada. Dah satu, nak dua, dapat dua nak tiga dan seterusnya.....Aku pun selalu macam tu.I'm too greedy....


Ya Allah ampunilah aku, kasihanilah aku, cukupilah kekuranganku, sehatkanlah aku, dan berilah rezeki kepadaku.

Wednesday, April 8, 2009

I'm Happy


Just by short phone calling session in earlier of morning ..u make me happy all the day..Thank u for ur supportive sentence and jokes..U really make my day....
I'm happy ~