Sunday, April 6, 2008

-penghinaan-

Satu per satu penghinaan kepada Islam dan Rasulullah SAW.Rasa-rasanya kenapalah kafir laknatullah ini tanpa segan silu menghina agama dan kekasih Allah ini? Sebab kita sebagai orang Islam pun dengan lemahnya nak mempertahankan agama kesayangan kita ini. Bila kita dengar pasal filem Fitna yang dikeluarkan oleh si kafir ini...Kita cuma mengeluarkan kata-kata tak puas hati atau just forward message suruh boikot barang-barang diaorng ini.Masalahnya ramai ke yang boikot barang diaorang ini? I'm believe not....Baru sahaja hari tu pergi kedai runcit.Berlambak-lambak orang Islam yang beli barang Belanda, itu belum lagi yang bertimbun-timbun beli barang ISRAEL (ISRAEL ini lagilah terang-terang tanpa malu dan segan menentang orang Islam).Lawak sangat mulut je kata benci tapi masih support orang2 kafir ini. Alasan orang-orang yang support musuh-musuh Islam ini sangatlah lemah...Ini antara kata-kata mereka :-

"Apa ya barang-barang boikot ISRAEL & Belanda ini?Saya tak tahu."
(alasan tak nak ambil tahu, jadi senang lah bley escaped bila kena soal ngan manusia tapi Allah kan Maha Mengetahui.)

"Nak buat macammana if kita tau yang Nokia itu lagi bagus dari brand lain.Sure lah kita nak beli barang yang baguskan."
(tak kisahlah haram ke halal as long as kita bahagia...i dont care if others muslims suffer.Ini ke moto hidup orang-orang yang namanya ISLAM)



Ini page of boycott list.Untuk sesapa yang tak tahu :-
  • http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.php (list baru yang di update)
  • http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html (list lama yang belum update)

Jadi...untuk umat Islam semua.Marilah sesama kita boikot barang-barang yang menyumbang kepada kesengsaraan umat-umat Islam yang lain seperti Palestin.Tak mustahil jika suatu masa nanti kita pun akan menerima nasib yang sama seperti mereka jika kita tak bertindak dari sekarang.

p/s: peringatan untuk sedara sesama Islam disamping mengingatkan diri sendiri yang sering kali lupa dengan segala nikmat yang diberikanNya. :(